16 Rader


Här finns info om min nya bok 16 Rader, läs mer på Brombergs.se
“Petter är en av de mest inflytelserika textförfattarna i musikbranschen och 38 år gammal har han hunnit bli en veteran inom svensk hiphop. Vad många inte känner till är att han under sin skolgång kämpade med läs- och skrivsvårigheter. Han gav upp skolan efter gymnasiet, men några år senare började han på Komvux. Där läste han sitt livs första bok, Pärlan av John Steinbeck. Det blev en vändning som tände hans lust till att själv skriva.
I boken 16 rader har Petter samlat de mest betydelsefulla texterna ur sin stora produktion. Till varje text har han skrivit kommentarer om hur han tänkte och kände när texten kom till. Vilka referenser han använde. Vad han inspirerades av: sådant han hört, sett, läst eller varit med om. Vilka nyckelorden är, hur har han lagt upp sin berättelse och vilka bilder och känslor han vill förmedla.
Boken visar hur Petter närmat sig språket utan hämningar, både genom att skriva och läsa, och kan därför användas som ett verktyg för att inspirera och öppna nya synsätt för oss att se på text och litteratur.”
Tillsammans med Spotify har jag tagit fram en officiell spellista till boken, listan matchar boken låt för låt så sätt gärna på den när ni ska läsa boken.
16 Rader Spotify-spellista: http://spoti.fi/1eDPnvB
Här kan du köpa 16 Rader online: http://bit.ly/1eruXGc

Tags: , , , , , , , ,