Diskografi

Gäster och Producenter

Matthew, Sakis, Robyn, Collén & Webb, Masayah, Dj Sleepy, Kiboy, MALii, Castelo, PST/Q, Crime, Eye N´I, Saska, Seb Roc, Nathalie Tensaye Bass, Sebastian Berghult, Jonas "Nordlead" Nordelius, Patrik Frisk, Supreme, Ejje L, ADL, Jazz Money, Mange Schmidt, Peewee, Spotrunnaz, Lucksz Rap, Governor Andy, Abdelkarim "OneDread" Lasfirare, Ishi, Még, Nougie Jadama

Recensioner

Den här skivan är speciell för mig på många sätt. Mycket av bakgrunden till skivans lite bittra ton var konflikter, uppbrott, trasiga relationer, stress och allmän oro.

Jag mådde inte topp helt enkelt och på vissa låtar hörs det väldigt tydligt. Med det sagt känner jag att här spelades några av mina absolut bästa låtar in och det fanns en vilja utav att bevisa mig som ständigt vilade över hela inspelningen.


Skivbolaget hade enormt bråttom att få ut skivan och jag måste säga att jag lät mig övertalas till en något för tidig release. Mycket berodde på att de även ansåg att jag hamnat efter då all min fokus låg på artisterna som vart signade till Bananrepubliken.


Skivan skulle ut till jul för annars skulle det inte bli bra. Så löd budskapet och jag köpte det tyvärr. Jag hade inga bra namn på titlar så det blev bara “Petter”. Det kanske bevisar hur stressad jag var under den här skivan.


Nu låter det som jag skyller saker på dom vilket inte helt stämmer, mycket av felen låg hos mig själv som tex. vissa låtar som jag ville skulle bli “hits” men inte blev så utan något framtvingat.


“Ey yo” var en sådan låt.
“Petter” som skiva är överlag en favorit på många sätt och jag tycker om den så otroligt mycket, Speciellt idag med lite distans och andra skivor bakom mig. “Tar det tillbaka” och “Tar det tillbaka” remix är fantastiska.


“Pissar på dig” med PST Q och Castelo är en favorit, “Över nu” en annan, men min kanske bästa låt finns med här och det är “Samma Samma”.

Slutsatsen är väl att ett liv i kaos och berg och dalbana kan ibland resultera i en del bra låtar.


<img alt="" src="http://cdn.starblogs.com/blogs/17/sign_p.png" title="sign_p.png" class="alignnone" width="120" height="73"