Diskografi

Gäster och Producenter

Neneh Cherry, Miki Asante, Thomas Rusiak, Kaah, Natural Bond, Fabulous

Recensioner

Lite speciell skiva för mig d jag precis lämnat mit gamla skivbolag och insett lite bittert att de ägde hela min katalog till min 4 första skivor. Nu var det en ny och sundare, samt mer rättvis deal med Universal.

Jag insåg också att jag låg långt ned och behövde ställa mig upp. Jag vill nog påstå att skivan “P” var den första skivan på en resa som skulle leda sakta men säkert uppåt. Till en början var det sagt att Thomas Rusiak skulle producera hela skivan men efter en del extra tid dök det upp några andra beats från Ishi och Embee.

Johan Lindquist min nära vän och då skivbolagskille satt på och skämtade om “Det går bra nu”. Det ena ledde till det andra och jag skrev en låt som fick heta “Det går bra nu”, mest ironiskt och skämtsamt eftersom det gick faktsikt som säst för mig i verkligenheten med musiken.

Utöver det kom “Storstadsidyll” till och sen alla låtar som jag och Thomas Rusiak gjorde. Skivan är enligt mig djup och andlig på flera plan och kanske det närmaste jag varit “Mitt Sjätte Sinne” sen 98.
“Det går bra nu” tog kanske på ett lite trist sätt bort all fokus från texterna på skivan “P”
och alla låtar jag gjort med Thomas Rusiak, Kaah och Embee.


När jag ser tillbaka på skivan är jag trots allt stolt, i media gick det ganska hett till för mig kring den här skivan men det var ändå ett steg åt rätt håll. Min karriär har varit en berg och dalbana och nu var jag på väg upp igen.


<img alt="" src="http://cdn.starblogs.com/blogs/17/sign_p.png" title="sign_p.png" class="alignnone" width="120" height="73"