Diskografi

En Räddare i Nöden 2.0

Läs mer

Gäster och Producenter

Veronica Maggio, Säkert, ADL, Collen, Astma. September, Pauline, Adolphson & Falk

Recensioner

Under inspelningen utav en “Räddare i nöden” spelade jag in en hel hög låtar och utav förklarliga skäl kunde jag inte få med alla på skivan. Jag valde då att vänta och gör ett ytterligare släpp till hösten 2010 men då råkade TV-programmet “Så mycket bättre” komma i mellan. Jag fick helt enkelt vänta med låtarna och släppa “Samlar Ut Den“ först i jan 2011 för att sen gå ut med “2.0” versionen utav “En räddare nöden” i april 2011.

Där var singeln “Krafter” ledmotivet för en större intervju i tidningen “Café” skriven utav Jan Gradvall. Utöver det lades “Checka ut”, “Dricker”, “De där” feat Pauline och “slag Under Bältet” feta Natural Bond till. Alla låtar håller fortfrande samma ljudbild. “Krafter” byggde på en Adolfsson & Falk samplning som senare ledde till deras medverkan på låten då dom verkligen uppskattade det jag hade gjort.

I samband med att En Räddare i Nöden 2.0 kom så släppte jag även en Krafter Remix EP med remixer av Rebecca & Fiona, Carli, Kyaal och Greg Fitzpatrick.


<img alt="" src="http://cdn.starblogs.com/blogs/17/sign_p.png" title="sign_p.png" class="alignnone" width="120" height="73"